Buiten eten en drinken in Gouda
Buiten eten en drinken
Oosthaven 23a
2801 PC GOUDA
Tel: 0182 524884

www.buitenetenendrinken.nl"Buiten eten en drinken" is een sfeervol restaurant in de binnenstad van Gouda. Het team van Buiten eten en drinken bezorgt u graag een gezellige avond. Zij besteden veel aandacht aan de inkoop van hun producten en bereiden deze met liefde en deskundigheid.

Buiten ontleent zijn naam aan het interieur. De '4-seizoenen' zijn, door de Goudse kunstenaar Henk Keesmaat, in prachtige kleuren op de wanden geschilderd. In het gedeelte van de zaak waar de herfst- en winter zijn opgetekend brandt, gedurende de donkere, koude maanden, een sfeervolle open haard.
Buiten eten en drinken Gouda
Buiten eten en drinken beschikt over een fraaie stadstuin. Tijdens de zomermaanden kunt u hier heerlijk rustig eten.

De verschillende jaargetijden, met ieder een eigen smaak en specialiteit, vormen de inspiratie voor onze menukaart (en voor deze website). De keuken heeft een Franse basis, met mediterrane en oosterse invloeden. Alle gerechten worden in eigen keuken vers bereid en het streven is naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

De wijnkaart heeft voor ieder wat wils, in verschillende prijsklassen. Landen uit de hele wereld zijn vertegenwoordigd, waaronder; Chili, Zuid Afrika, Frankrijk, USA, Spanje, Italië.

Het hele jaar door staat André Hemerik met zijn team voor U klaar.

U bent van harte welkom!