De Beurs van Berlage in Amsterdam

Aan de wandel in Amsterdam

stadswandeling AmsterdamHet Beurs van Berlage Café
Is van maandag tot en met zaterdag van tien tot zes en zondag van elf tot zes geopend. In de avonduren is het café beschikbaar voor diners, feesten en ontvangsten. Het Beurs van Berlage Café heeft een volledig uitgeruste keuken en verzorgt feesten en recepties in het Café zelf, maar biedt ook een gunstig geprijsde 'in-house' catering voor de kleinere congressen en bijeenkomsten in de Beurs van Berlage.

Contrast
De nieuwe bar, ontworpen door Marc Ruigrok, vormt een prachtig contrast met de monumentale tegeltableaus van Jan Toorop. Van achter de glazen deuren kijkt men uit op het sfeervolle Beursplein.

Receptie
De ruimte is geschikt voor diners, feesten en ontvangsten tot 225 personen. In combinatie met Safe Deposit behoort zelfs een receptie of aperitief tot 425 gasten tot de mogelijkheden. Het Beurs van Berlage Café kan ook worden gebruikt in combinatie met de Grote Zaal of bijvoorbeeld een rondleiding in het Beurs van Berlage Museum.

Routebeschrijving: hartje Amsterdam
De Beurs van Berlage ligt in hartje Amsterdam, op 3 minuten lopen van het Centraal Station. Het gebouw is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer of per auto. Er zijn 3 parkeergarages in de buurt. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor het gebruik van alternatief vervoer bijvoorbeeld per rondvaartboot.

Routebeschrijving auto
Richting Bijenkorf Parkeergarage en Beurs van Berlage:
Ring A10 Amsterdam; afslag Volendam (S116, Centrum); volg richting Centrum; na de IJtunnel rechtdoor; borden richting Muziektheater volgen, u rijdt over de Valkenburgerstraat en de Amstelstraat; direct na het Muziektheater gaat u over de Blauwebrug rechtsaf, u rijdt nu op de Amstel; op het Muntplein slaat u rechtsaf het Rokin op; via het Rokin wordt u geleid over de Dam naar het Damrak, waaraan de Bijenkorf Parkeergarage ligt en iets verder de Beurs van Berlage.

Richting P1 Parking Amsterdam Centum en parkeergarage De Kolk:
Ring A10 Amsterdam; afslag Volendam (S116, Centrum); volg richting Centrum; direct na de IJtunnel rechtsaf (richting Havens) en u rijdt op de Prins Hendrikkade; deze uitrijden tot voorbij het Centraal Station; aan uw rechterhand vindt u daar P1 Parking Amsterdam Centrum. Met de auto kunt u ook linksaf, de Nieuwezijds Voorburgwal op; daar is parkeergarage De Kolk.

Parkeergarages
P1 Parking Amsterdam Centrum
475 plaatsen
telefoon +31 (0)70 370 50 70

Bijenkorf Parkeergarage
470 plaatsen
telefoon +31 (0)20 552 17 13

Parkeergarage De Kolk
400 plaatsen
telefoon +31 (0)20 563 29 11

P+R
P+R staat voor Parkeren+Reizen. De ideale manier om in het centrum van Amsterdam te komen. U parkeert uw auto op een P+R-locatie aan de rand van de stad en u reist verder met het openbaar vervoer. U kunt uw auto al voor € 5,50 parkeren, uw auto staat onder toezicht geparkeerd en u hoeft niet te zoeken naar een vrije parkeerplaats.

Als u uit het noordoosten, oosten of zuidoosten van Nederland komt, kunt het het beste gebruik maken van de P+R Zeeburg. Bereikbaar via Ring A10, afrit S114.
Als u uit het noordwesten of westen van Nederland komt, kunt u het beste parkeren bij P+R Sloterdijk. Bereikbaar via Ring A10, afrit S103.

Openbaar vervoer
De Beurs van Berlage ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het Centraal Station. Als u met de trein aankomt, neemt u de uitgang Centrum en loopt u richting de Dam. Met tram, bus of metro kunt u alle lijnen nemen richting het Centraal Station of de Dam.