Home

Stadswandeling

met verteller

TICKETS          GROEPEN

open inschrijving          v.a. 15 personen

      v.a. 17,50 p.p.         15,95 p.p. ex BTW


Beleef de stad samen met collega's, familie of vrienden. Op zoek naar een leuk uitje? De Storytrail stadswandeling is het leukste uitje van Nederland! Laat je meevoeren op  avontuur en geniet na afloop van een lunch, high tea of diner in het centrum van de stad. Beleef de Storytrail  stadswandeling in een van onze prachtige steden.
Stadswandeling met verteller.
De Storytrail is een theaterwandeling. De verhalenverteller neemt je mee de stad in. Je wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl je de helden, schurken en heiligen van de stad in je gezelschap ontdekt.

Blijf op de hoogte van nieuwe data, acties en steden. Meld je nu aan voor de e-mail nieuwsbrief via: storytrail@stadsavonturen.nl

Het leukste uitje in Nederland! Bijzondere, leuke, actieve ludieke stadswandeling. Storytelling en verteller op locatie: Maatwerk!

stadswandeling
Storytrail stadswandeling met verteller. Voor besloten groepen v.a. 15 personen en voor open inschrijving. Bedrijfsuitje of familieuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Bij ons bent u aan het goede adres voor een bijzondere stadswandeling in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Delfshaven, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Hoorn, Amersfoort, Vorden, Deventer, Dronten, Enkhuizen of Amelisweerd.