Storytrail Utrecht

Stadswandeling Utrecht

Stadswandeling UtrechtWandel mee met onze verteller op een zwerftocht door de nauwe stegen en boeiende straten in het hart van Utrecht. Zijn verhalen openen de wereld van list, bedrog, sagen en legenden. Het spoor van de Storytrail leidt naar een verborgen verleden dat door de magie van de verteller tevoorschijn komt. Ontdek het tijdens onze stadswandeling Utrecht!

Besloten groepen v.a. 15 personen
Gehele jaar door op tijden naar wens

Storytrail stadswandeling met verteller
Tijden naar wens: wandeling 1,5 uur
vanaf € 15,95 p.p. excl. BTW

Storytrail stadswandeling met lunch of high tea
Tijden naar wens: programma 3 uur
vanaf € 33,45 p.p. excl. BTW

Storytrail stadswandeling met 3-gangen diner incl. dranken
Tijden naar wens: programma 4,5 uur
vanaf € 55,90 p.p. excl. BTW

Bel 030-2467-911 of mail je aanvraag

Stadswandeling Utrecht in het Engels
De Storytrail stadswandeling in Utrecht is uiteraard ook mogelijk voor internationale groepen, neem hiervoor even contact op.

Tickets open inschrijving v.a. 1 persoon, zie: geplande data in Utrecht

Stadswandeling Utrecht
Het leukste uitje van Utrecht
www.storytrail.nl

Houd je er ook zo van? Slenteren door de straten van een nog onbekende stad, Utrecht bijvoorbeeld? Bewonderend omhoog kijken naar de gevels en gebouwen, terwijl je ondertussen de sfeer in je opneemt? Wij vinden het heerlijk. Maar zou het niet geweldig zijn om dit te doen in de vorm van een stadswandeling, waarbij je ook nog eens kunt luisteren naar verhalen waarin de bijzondere geheim van Utrecht worden onthuld? Goed nieuws: dat kan met de Storytrail!

 

Actief genieten tijdens de Storytrail

Als je deelneemt aan de Storytrail heb je niet alleen een heel gezellige tijd, maar ben je ook nog eens actief bezig en leer je bovendien Utrecht kennen door op ontdekkingstocht te gaan onder leiding van een verteller. Deze verteller heeft zijn hart al aan de stad verloren en zal je dus vol liefde en passie vertellen over de gebeurtenissen die zich achter de historische gevels en deuren hebben afgespeeld. Tijdens de stadswandeling zal je je ogen en oren niet geloven.

 

Het leukste dagje uit

Om deel te nemen aan een stadswandeling in Utrecht kun je je alleen inschrijven, maar ook met een groep. Een individuele inschrijving of die met een groep tot vijftien personen gebeurt op basis van een open inschrijving. Grote groepen worden als besloten groep ingedeeld. Een Storytrail staat voor een stadswandeling door de prachtige straten van Utrecht in goed gezelschap. Beter dan dat kun je je dag toch niet besteden?

 

Al zin om te gaan wandelen? Schrijf je snel in!

Ben je enthousiast geworden van ons verhaal en wil je graag deelnemen aan een stadswandeling in Utrecht? Neem dan zeker contact met ons op! Dat kan telefonisch, maar ook via onze website. Natuurlijk kun je met vragen ook op die manier bij ons terecht. En wie weet zien we je binnenkort bij een stadswandeling in Utrecht!